Apparaten en accessoires
Mediterraanse gebakjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
6 stuks
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14 g
Calorieën
1731 kJ /
414 kcal
Vetten
30 g
Vezels
5.2 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Bellini cocktail
5min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min